Homepage  / Vedete străine

Shakira, dezamăgită după despărțirea de Gerard Pique. Ce a dezvăluit abia acum despre relația ei cu fostul fotbalist

Shakira, dezamăgită după despărțirea de Gerard Pique. Ce a dezvăluit abia acum despre relația ei cu fostul fotbalist
6

de Andra Stana,

Shakira este încă dezamăgită de faptul că relația ei cu Gerard Pique e acum istorie. Artista era convinsă că urma să trăiască până la adânci bătrâneți alături de fostul fotbalist. La ce visa Shakira înainte ca povestea lor de iubire să se destrame.

Shakira și-a deschis sufletul și a vorbit din nou despre despărțirea de Pique într-un interviu pentru Billboard, citat de pagesix.com. Destrămarea relației lor a ajuns la urechile fanilor în iunie 2022.

„Prioritatea mea a fost casa mea, familia mea. Am crezut în ‘până când moartea ne va despărți’. Am crezut în acest vis și am avut acest vis pentru mine, pentru copiii mei”, a declarat ea în interviul citat.

Ea și Gerard Piqué au fost împreună mai bine de un deceniu și au doi fii, Milan, 10 ani, și Sasha, 8 ani.

Shakira, dezamăgită după despărțirea de Gerard PiqueIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Shakira sper să aibă noroc în dragoste, ca părinții ei

Interpreta columbiană a adăugat că și-ar fi dorit să aibă parte de o poveste de iubire ca cea a părinților ei, care se iubesc de 50 de ani.

„Ei se iubesc ca în prima zi, o iubire care este unică și irepetabilă”, a explicat Shakira. „Așa că știu că este posibil. Și a fost întotdeauna exemplul meu. Este ceea ce mi-am dorit pentru mine și pentru copiii mei, dar nu s-a întâmplat.”, a spus Shakira.

Reflectând la fosta ei poveste de dragoste cu Piqué, cântăreața de 46 de ani a recunoscut că a fost nevoită să-și pună cariera muzicală pe plan secundar în timp ce locuia cu fostul sportiv profesionist în Spania.

„Chestia este că eram dedicată lui. Pentru familie, pentru el. Mi-a fost foarte greu să mă ocup de cariera mea în timp ce eram în Barcelona. Nu puteam să-mi las copiii și să mă duc undeva să fac muzică în afara casei mele. Era greu să mențin ritmul”, a adăugat Shakira.

Dar, de când s-a mutat înapoi în Miami, în luna mai, cântăreața a înregistra muzică nouă și plănuiește să plece în turneu în 2024.

Cum se descurcă cei doi băieți ai Shakirei în America

În ceea ce îi privește cei doi copii ai ei, câștigătoarea premiului Grammy a dezvăluit că aceștia se simt bine departe de lumina reflectoarelor. „Situația mediatică a fost grea pentru ei [în Barcelona]. Aveam paparazzi la ușa noastră în fiecare zi”, a explicat ea.

„Aici, sunt copii normali care se bucură de normalitate, ceea ce ar trebui să fie școala: un refugiu sigur unde pot fi ei înșiși”.

Shakira și Piqué, în vârstă de 36 de ani, și-au confirmat despărțirea într-o declarație comună publicată anul trecut. Mai târziu, s-a aflat că fotbalistul are o relație cu Clara Chia Marti.

Vedeta pop columbiană ar fi descoperit că fostul ei iubit avea o aventură atunci când și-a dat seama că îi dispărea gemul din frigider.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton