; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira continuă acţiunile umanitare

19 April 2011

Shakira-actiuni-umanitareCântăreaţa în vârstă de 34 de ani a asistat recent la startul lucrărilor pentru construcţia unei noi şcoli în ţara sa natală, Columbia. Artista a pus astfel prima cărămidă la temelia şcolii Cartagena de Indias, un proiect susţinut de propria sa fundaţie de caritate, Barefoot Foundation'.

Proiectul Cartagena de Indias, destinat unei comunităţi cu peste 1500 de copii, nu este primul de acest gen în care Shakira se implică prin intermediul fundaţiei sale. Aflată recent într-o vizită în Haiti, artista a donat 400.000 de dolari pentru reconstrucţia unei şcoli din Port-au-Price, una dintre cele mai vechi instituţii de învătământ de pe insulă, puternic afectată de cutremurul din 2010.

Un alt proiect recent derulat a fost cel destinat victimelor din Japonia, pentru care artista s-a implicat alături de alte staruri internaţionale în realizarea unui album muzical intitulat sugestiv Cântece pentru Japonia'. Piesa Shakirei Whenever, Whenever' a fost inclusă pe compilaţie, alături de alte 37 de hit-uri, toate încasările din vânzarea albumului fiind destinate ajutorării victimelor catastrofei din Japonia.

În paralel cu activităţile filantropice, Shakira are timp şi de relaţia cu fotbalistul spaniol, Gerard Pique, şi îşi continuă turneul mondial, The Sun Come Out', în care va include şi ţara noastră. Pe 7 mai, ea va susţine un mega concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare