; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira cântă “Loca, loca” la Bucureşti!

06 May 2011

Una dintre cele mai iubite artiste ale momentului, Shakira, vine la Bucureşti, pe 7 mai, să cânte live cele mai recente hituri ale ei, She Wolf', Gypsy' şi Loca'.

Concertul din Piata Constituţiei face parte din turneul mondial The Sun Comes Out' (n.r. – Iese soarele') care promovează ultimele sale două albume, She Wolf', din 2009, şi Sale el Sol', lansat anul trecut.

De asmenea, Shakira îşi va promova noua ei piesă, Rabiosa' (feat. Pitbull). Dar, cu siguranţă, artista nu va omite din repertoriul ei melodii care au cucerit topurile internaţionale precum La Tortura', Hips Dont Lie' sau imnul Campionatului Mondial de Fotbal de anul trecut, Waka Waka (This Time for Africa)'.

În deschiderea concertului, vor încinge atmosfera Smiley şi trupa latino-pop Bosquito. Cântăreaţa columbiană în vârstă de 34 de ani a mai cântat la Timişoara, în 2006.

Pretenţiile divei columbiene

Cabina Shakirei va fi decorată cu mobilier de colecţie, lucrat manual: o canapea mare, umplută cu puf de gâscă, două măsuţe de cafea din lemn indian, scaune din acelaşi material şi o oglindă marocană.

Din cabina artistei nu vor lipsi platourile cu fructe (mandarine, mango, banane, pepene, prune şi piersici), micile gustări, chipsuri si bomboane asortate, precum şi ceaiuri de diferite arome, răcoritoare dietetice, apă plată şi nu în ultimul rând bere românească.

Echipa cu care Shakira va ajunge la Bucureşti este alcătuită din peste 70 de persoane, printre care se numără cei 8 membri ai bandului său, 2 dansatore şi un coregraf, make-up artistul şi stilistul personal, precum şi un profesor de franceză care o însoţeşte la majoritatea concertelor sale.

Cinci membri din staff-ul Shakirei sunt vegetarieni, drept urmare din meniu nu vor lipsi preparatele de acest tip, cărora li se vor alătura iaurturile naturale, salatele (de roşii, castraveţi sau ciuperci), şi dulciurile: prăjituri de casă, ciocolată neagră şi batoane dietetice.

Pentru construirea scenei, echipa de producţie a evenimentului a folosit echipament importat tocmai din Olanda, transportul acestuia şi al echipei necesitând 13 tiruri de mare tonaj şi 6 autocare.

După România, Shakira va pleca la Belgrad, Serbia, unde va cânta pe 9 mai.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare