; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shakira

Shakira a făcut primele declarații despre problemele sale de sănătate. Află care este starea actriței!

14 August 2018

La sfârșitul anului trecut cântăreața columbiană își anula turneul din din cauza unei hemoragii la o coardă vocală. De atunci și până acum aceasta a reușit să își revină, însă a fost la un pas să își piardă vocea, dar a refuzat operația, în ultimul moment. Situația a fost atât de complicate, încât artista a crezut că nu va mai putea cânta niciodată.

 

„A fost mult mai grav decât o hemoragie la corzile vocale. Am avut leziuni vasculare. Au fost momente în care mă îndoiam că voi mai putea veni vreodată în fața unei mulțimi să cânt din nou piesele mele. Chiar am crezut că nu voi mai cânta vreodată’a povestit artista citată de cei de la BBC.

 
 În ciuda problemelor atât de grave, aceasta a optat pentru o recuperare naturală, refuzând orice tip de intervenție chirurgicală: 

„În mod miraculos și contrar la tot ceea ce au prezis medicii, m-am recuperat în mod natural. Mi-au recomandat intervenția chirurgicală, dar leziunea a dispărut complet din corzile mele vocale. Chiar a fost un miracol. Am învățat să mă rog. În ultima vreme am uitat să mă rog, dar când treci prin ceva atât de greu, brusc îți recapeți credința. I-am promis lui Dumnezeu că dacă voi putea să-mi mai folosesc vocea vreodată, voi sărbători acest lucru în fiecare seară și asta fac'a completat artista.

 

CITEȘTE ȘI:

Shakira şi Maluma, mai sexy ca niciodată în cel mai recent videoclip al lor

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare