; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Allegiant 1

Shailene Woodley și Theo James revin pe marile ecrane în ,,Allegiant”

09 March 2016

Unul dintre cuplurile care au cucerit milioane de fani din lumea întreagă, Shailene Woodley și Theo James își reiau rolurile din seria ,,Divergent' și revin pe marile ecrane din 11 martie, în cinematografele din toată țara, cu ,,Allegiant'.

Allegiant 1

Cea de-a treia parte a seriei „Divergent', „Allegiant', îi va provoca pe Tris (Shailene Woodley) şi Four (Theo James) să reziste într-o nouă lume, mult mai periculoasă decât tot ce ştiau până acum.

,,Tris şi Four au trecut prin foarte multe situaţii împreună, în care au luptat și au pierdut oameni la care ţineau', declară Theo James. ,,Sunt amândoi de aceeaşi părere, că trebuie să existe mereu ceva mai bun decât ceea ce li se oferă, iar scopul lor este acela de a descoperi de fiecare dată ceva nou. În plus, vor răspunsuri la întrebările esenţiale, care stau la baza cărţilor şi a filmelor din serie: Ce s-a întamplat cu planeta și de ce?', a subliniat actorul care îl interpretează pe Four.

Allegiant 2

În completarea declaraţiilor partenerului său din film, Shailene Woodley a concluzionat că: ,,Respectul în forma lui cea mai pură şi recunoşterea proceselor pe care le traversează Tris şi Four sunt elementele care definesc relaţia lor'.

După cutremurătoarea revelaţie din „Insurgent', Tris şi Four sunt obligaţi să evadeze dincolo de zidurile care înconjoară oraşul Chicago. Pe lângă pericolele necunoscute care îi aşteaptă, asta mai înseamnă să-şi abandoneze pentru prima dată prietenii şi familia. Tot ce ştiau devine irelevant în această nouă lume, iar cei doi trebuie să aleagă în cine să aibă încredere în momentul în care izbucneşte un război care ameninţă întreaga omenire. Pentru a supravieţui, Tris va lua decizii aproape imposibile care îi vor testa curajul, sacrificiul şi iubirea.

Allegiant 3

Cea mai recentă ecranizare a francizei,,Divergent', care are la bază bestseller-ul omonim semnat de Veronica Roth, va avea premiera în România pe 11 martie 2016, cu o săptămâna înainte de lansarea oficială a filmului „Seria Divergent: Allegiant' în Statele Unite ale Americii. Un film distribuit de Freeman Entertainment.

 

Puteți vedea aici trailer-ul „Seria Divergent: Allegiant':

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare