; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shailene Woodley

Shailene Woodley s-a logodit cu o celebritate din lumea sportului

09 February 2021

Shailene Woodley (29 de ani), celebra actriță din „Descendenții',  din trilogia „Divergent' și din serialul „Marile minciuni nevinovate', s-a logodit cu celebrul fundaș Aaron Rodgers, informează people.com. 

După ce mai multe surse confirmaseră, recent, că talentata actriță Shailene Woodley și fundașul Aaron Rodgers (37 de ani) formează un cuplu, cei doi tocmai au anunțat că s-au logodit. „Sunt foarte fericiți împreună', a spus o sursă din anturajul lor. „Nu este deloc surprinzător că logodna a venit atât de repede. Când ești sigur, ești sigur, nu-i așa?', a mai comentat aceasta. 

Aaron Rodgers a primit recent premiul pentru cel mai valoros jucător, acordat anual de Associated Press unui jucător din Liga Națională de Fotbal, iar în discursul său de mulțumire, adresat on-line, și-a exprimat recunoștința față de logodnica lui, frumoasa Shailene Woodley. 

„Sunt onorat să primesc acest premiu a treia oară. 2020 a fost, clar, un an nebunesc, plin de multe schimbări, cu progrese și cu momente memorabile, dar și cu 180 de zile în care am jucat pentru foarte puțini fani sau în care tribunele erau goale', a spus acesta, înainte de-a anunța „M-am logodit' și de-a le mulțumi tuturor celor dragi și viitoarei lui soții pentru sprijin. 

Aaron Rodgers a avut timp de doi ani o relație cu Danica Patrick, fost pilot de curse, de care s-a despărțit în iulie anul trecut. Shailene Woodley a avut și ea, începând din ianuarie 2018, o relație cu jucătorul de rugby Ben Volavola, de care s-a despărțit între timp, după cum a confirmat într-un interviu acordat publicației New York Times în aprilie 2020. 

În luna septembrie, la o apariție în cadrul emisiunii sportive Pat McAfee Show, difuzată pe You Tube, Aaron Rodgers a vorbit însă despre noua lui dragoste de viață. „Am luat hotărâri și am făcut schimbări care mi-au făcut viața mult mai bună, apoi multe lucruri s-au îmbunătățit în viața mea. Acum mă simt foarte bine și în primul rând am parte de dragoste și am în jur oameni care îmi plac cu adevărat', a mai spus sportivul, extrem de încântat de noua turnură a vieții lui. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare