Homepage  / Vedete româneşti

Roxana Nemeș, despre sfatul prețios primit de la mama ei. Cum o ajută în cursa pentru marele premiu de la „Survivor All Stars”

Roxana Nemeș, despre sfatul prețios primit de la mama ei. Cum o ajută în cursa pentru marele premiu de la „Survivor All Stars”
13

de Cristina Țapu,

Roxana Nemeș a fost concurentă în sezonul 2 al competiției „Survivor România" și acum se află în competiția „Survivor All Stars", luptând din nou pentru premiul cel mare. Atât în prima ei apariție, cât și acum, Roxana a demonstrat că are un caracter pașnic și diplomat, preferând să rămână în afara conflictelor și discuțiilor generate de coechipierii săi. Iată ce sfat prețios a primit de la mama sa!

Sfatul prețios pe care Roxana Nemeș l-a primit de la mama sa

De-a lungul timpului, au fost publicate diverse articole, atât despre aspecte legate de viața profesională, cât și despre cea personală a Roxanei, iar unele dintre acestea au avut un impact neplăcut asupra ei.

Inițial nu era obișnuită cu astfel de atenție, în prezent, se declară aproape imună la reacțiile celor din jur. Chiar dacă acestea sunt unele negative, Roxana nu-și consumă energia încercând să ofere argumente sau explicații suplimentare.

Roxana Nemeș, critici dure la adresa Faimoșilor de Survivor All Stars 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În perioada adolescenței, vedeta a început să realizeze că realitatea nu corespunde așteptărilor ei și că nu toți vor fi de acord cu ea. În prima fază, Roxana se consuma emoțional și plângea, însă ulterior a luat hotărârea de a nu mai pune la sufelt toate comentariile răutăcioase.

De altfel, Roxana a menționat că a primit un sfat valoros de la mama sa, unul de care ține cont până în ziua de astăzi.

Mama mi-a zis o vorbă atunci, pe care nu am uitat-o niciodată, dacă nu ieșeai în evidență și nu erai importantă, nu deranjai pe nimeni, așa că bucură-te că te privește toată lumea, chit că nu o să te placă toată lumea, și fă-ți treaba în continuare„, a declarat Roxana Nemeș, conform Ego.ro.

Cum reușește Roxana Nemeș să nu fie implicată în conflicte la „Survivor All Stars”

Pe parcursul concursului au existat conflicte, însă Roxana Nemeș nu le-a dat curs. De fiecare dată când a simțit că situațiile devin tensionate, ea a preferat să se retragă pe plajă pentru că acolo simțea cel mai bine legătura pe care o are cu divinitatea. Trucul acesta a ajutat-o să câștige simpatia publicului, care a apreciat caracterul pașnic al artistei.

„Inițial, oamenii nu mă înțelegeau… Se întrebau cum rămân așa puternică și cum rezist singură, când lumea îmi dă în cap, dar știam când să mă retrag, încât să nu mă las afectată de ce e în jur. Practic, așa e și în viață. De ce să te lași afectat, când cineva are anumite frustrări el cu el… nu cu tine?”, a declarat artista, conform Revistei Viva!

Sursă foto: Instagram Roxana Nemeș – Pro TV

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton