; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Doi barbati si jumatate res

Sezonul trei din “Doi bărbaţi şi jumătate” ajunge la final, la Universal Channel

05 May 2014

Cel de al treilea sezon al celebrului serial de comedie “Doi bărbați și jumătate” ajunge la final astăzi, 5 mai, când vor fi difuzate ultimele două episoade, de la orele 17:00 și respectiv 17:30.

Doi barbati si jumatate res

În al treilea sezon, Charlie Harper (Charlie Sheen) continuă să își șocheze rudele: pe fratele său Alan (Jon Cryer) şi pe fiul acestuia, Jake (Angus T. Jones). Charlie e uimit să afle că de trei săptămâni Kandi locuieşte în casa lui, dar în scurt timp intră într-o relaţie cu mama lui Kandi. După o vreme se întoarce Mia, o fostă iubită a lui Charlie, împreună cu trupa ei de dans și între cei doi se reaprinde flacăra pasiunii, dar, oare, spre sfârşitul sezonului Charlie va bate în retragere? Sau autoproclamatul burlac şi-a găsit în sfârşit o pereche pe măsură?

Luni, 5 mai, de la ora 17:00 veţi urmări episodul 23 al sezonului 3, intitulat “Donator de spermă”, în care Mia se întoarce împreună cu trupa ei de dans şi îi cere ajutorul lui Charlie, fiindcă vrea să aibă un copil. Apoi, de la ora 17.30, în ultimul episod al sezonului, cu titlul “Nuntă în Las Vegas”, Charlie şi Mia se ocupă de pregătirile de nuntă, dar o masă în familie declanşează un adevărat dezastru.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare