; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neveste Disperate

Sezonul șapte din “Neveste Disperate” se încheie, la Diva Universal

01 May 2014

Luni, 5 mai, de la ora 20:00, Diva Universal difuzează ultimul episod din sezonul 7 al serialului “Neveste disperate”.

Neveste Disperate

Ultimul episod din sezonul 7, care va fi difuzat pe 5 mai, la ora 20:00, se intitulează “Come On Over for Dinner“. În finalul acestei serii, după weekend-ul nereușit, Tom decide să se mute într-un alt apartament, iar Bree nu se poate abține să o viziteze pe soția lui Chuck Vance, gest care va avea urmări neprevăzute. Și cina prilejuită de întoarcerea lui Susan este plină de evenimente, mai ales atunci când Gaby și Carlos sunt implicați într-un conflict violent. În final, doamnele sunt reunite de evenimente – deşi împrejurările nu sunt ideale.

În sezonul care se încheie, mutarea unei prietene vechi în cartier, petrecăreaţa Renee Perry (Vanessa Williams), a trezit multe amintiri vecinelor de pe Wisteria Lane. Sofisticata Renee are probleme în căsnicie, iar apariţia ei a provocat reacţii în vieţile tuturor nevestelor disperate, punându-le la încercare prietenia.

De asemenea, Paul Young (Mark Moses) a revenit în cartier – recent ieşit din închisoare, alături de noua lui soţie şi având motive aparent întunecate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare