; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vocea Romaniei

Sezonul șapte de la „Vocea României” aduce noutăți în format. Când începe emisiunea

22 August 2017

Sezonul 7 al emisiunii „Vocea României', care începe în curând la Pro TV, va avea câteva modificări în format. Astfel, antrenorii Tudor Chirilă, Smiley, Lori și Adrian Despot mai au încă o armă să salveze concurenții cu cele mai bune voci.

În cea de-a doua etapă a competiției, cea a confruntărilor, atât antrenorii, cât și concurenții vor avea parte de o noutate în formatul emisiunii, introducerea non stop steals. Dacă în urma unui duel, un antrenor salvează un concurent eliminat dintr-o altă echipă, acesta își poate schimba decizia și este liber să-l înlocuiască în orice moment. Antrenorii pot face acest lucru de câte ori doresc în etapa confruntărilor, atunci când găsesc în competiție o voce care merită salvată și care își poate găsi locul în echipă. La finalul acestei etape va exista un singur concurent salvat în fiecare echipă.

Noutatea sezonului șapte „Vocea României' va aduce mai mult suspans, iar deciziile antrenorilor vor fi din ce în ce mai dificile. Va fi extrem de complicat pentru Tudor, Smiley, Lori și Despot să renunțe la voci incredibile din echipele lor, însă va fi la fel de greu pentru ei și să renunțe la concurenți salvați pentru a salva alții. Cu toate acestea, fiecare antrenor caută un anumit tip de voce și toți patru luptă pentru a aduce marele trofeu în echipa lor.

UPDATE: Sezonul 7 al emisiunii începe, a anunțat postul, vineri, 8 septembrie.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare