; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Dragos patraru starea natiei digi 24

Sezonul patru din „Starea Nației” s-a terminat. Dar nu se știe dacă ne vom revedea cu Dragoș Pătraru tot la Digi 24

03 July 2017

Joi, 29 iunie, Digi 24 a difuzat ultima ediție din acest sezon a emisiunii realizate de Dragoș Pătraru „Starea Nației'.

În finalul ediției, Dragoș Pătraru a declarat:

„Cam asta a fost pentru sezonul acesta din «Starea Nației». Vă mulțumim că ne-ați urmărit. Mă rog, trăim într-o țară în care mulți s-au obișnuit să fie urmăriți. Noi nu. Presa care apără interese ale unor instituții și ale unor corporații e un nonsens. Presa nu poate avea în vedere decât binele oamenilor, sancționând derapajele – uneori inimaginabile – ale instituțiilor și ale corporațiilor. Motiv pentru care, deși mai avem doi ani de contract cu această instituție, cred că ne vom despărți aici. Nu ne despărțim însă de dumneavoastră, pentru că asta e, deja ne-am obișnuit, ne mutăm taraba în altă parte, dacă vom reuși să ne înțelegem cu acești oameni în privința încheierii contractului din care mai avem doi ani. Ne vedem în august cu un nou sezon «SN», al cincilea'.

Teoretic, conform site-ului stareanatiei.ro, emisiunea ar trebui să revină pe micul ecran pe 1 august, de la 22.30, (deocamdată) la Digi 24.

În același timp, jurnalistul Cătălin Tolontan, pe tolo.ro, anunță restructurări masive la Digi 24 și scrie că oficialii RCS iau în calcul inclusiv închiderea postului din cauza pierderilor financiare. 

Digi 24 a fost lansat pe 1 martie 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare