; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Endeavour s7 get ready icon 1920x1080 compressor

Sezonul opt din „Endeavour” se lasă așteptat. Când vom putea vedea continuarea serialului de la Epic Drama

18 November 2020

Dacă fanii excelentului serial polițist britanic „Endeavour' au avut prilejul să vadă la Epic Drama sezoanele realizate până acum (cel mai recent, al șaptelea, fiind lansat chiar în luna iunie), protagonistul Shaun Evans a vorbit recent despre soarta așteptatului sezon opt. 

 

Noul sezon fusese deja confirmat pentru lansare în 2021, în condiții normale de lucru, deși creatorul serialului, Russell Lewis, precizase încă de atunci că povestea este foarte aproape de final. Filmările erau programate să înceapă în această vară, dar totul a fost oprit din cauza pandemiei. 

 

Din fericire, Shaun Evans, interpretul interiorizatului detectiv Endeavour Morse pe parcursul a 30 de episoade (începând din 2012), a precizat că va exista, totuși, un sezon opt, dar că acesta nu va fi gata chiar atât de curând. Într-un interviu luat recent de PBS, actorul a spus:

„Lumea este astăzi un loc ciudat. Ar fi trebuit să filmăm la sezonul opt chiar în această perioadă, dar totul s-a amânat deja pentru la anul, ceea ce eu consider o binecuvântare, ca să fiu sincer'. Protagonistul serialului (celebru, printre altele, pentru realizarea sa minuțioasă) a mai precizat: „Sigur că suntem norocoși să reluăm povestea într-un nou sezon, mai ales că tensiunea crește pe măsură ce ne apropiem de final, dar amânarea filmărilor pentru anul viitor ne va permite să punem și mai bine lucrurile la punct'. 

 

Shaun Evans speră și că va mai avea prilejul să regizeze unele episoade din noul sezon, cum a mai făcut-o și până acum.

„Pentru mine este o experiență totală să mă implic de la cap la coadă, ca actor, dar și ca producător și regizor, și să particip astfel la fiecare scenă. Când nu filmez iau parte la montajul episoadelor pe care le-am regizat ori analizez structura episoadelor următoare. Este ceea ce ador să fac', a povestit el.

 

Așadar, fanii trebuie să-și dozeze răbdarea și să se pregătească să revadă abia spre sfârșitul anului 2021 sezonul opt  al serialului, care va fi difuzat de ITV în Marea Britanie și de PBS în Statele Unite. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare