; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Black sails w724 720x479

Sezonul doi din „Vele Negre” începe duminică la Paramount Channel | VIDEO

08 May 2015

Cele mai noi episoade ale serialului „Vele Negre', dublu laureat cu premiul Emmy, vor putea fi urmărite duminică, de la 23:00, pe Paramount Channel. Cine deține puterea? În cine ar trebui să ai încredere și cine va fi trădat? Viața de pirat nu-i una ușoară, iar cel de-al 2-lea sezon al serialului „Vele Negre' aduce momente de mare tensiune.

 [Not a valid template]

Tot ceea ce merită făcut, trebuie făcut în ciuda pericolului' spune Căpitanul Flint și are dreptate. Pericolul va fi prezent tot timpul în noul sezon căci luptele, intrigile, violența și senzualitatea vor depăși așteptările spectatorilor.

Noul sezon continuă acolo de acolo unde a lăsat povestea — echipajul Morsei este în continuare naufragiat și o armată de soldați spanioli le taie calea spre neprețuitul aur Urca. Cum crimele săvârșite împotriva fârtaților lor nu mai sunt un secret, Flint și Silver trebuie să-și unească forțele într-o încercare disperată de a supraviețui. Între timp, Eleanor Guthrie se chinuie să nu scape din mână orașul Nassau, căci tocmai a sosit o nouă tipologie de pirat, reprezentată de Ned Low, un om pentru care violența nu e doar o unealtă… ci și un hobby. În timp ce sângele curge în valuri și tensiunea e tot mai mare, Charles Vane trebuie să decidă ce prețuiește mai mult: viața lui Eleanor sau respectul oamenilor săi. Și, fără știrea nimănui, pe insulă a fost adus un premiu de o valoare inestimabilă

Politicile sexuale din lumea „Velelor negre' vor juca un rol important în cel de-al 2-lea sezon. „Toate poveștile sunt împachetate în detalii minuțioase cu privire la relațiile sexuale' spune regizorul Jonathan E. Steinberg.

Relația dintre frumoasa Eleanor Guthrie (Hannah New) și seducătoarea Max (Jessica Parker Kennedy) vor condimenta atmosfera în cel de-al doilea sezon.

Serialul e regizat de Neil Marshall, Sam Miller, Marc Munden și T.J. Scott. Michael Bay (Transformes, Teenage Mutant Ninja Turtles) este unul dintre producătorii executivi.

Iată un preview al noului sezon:

Te-ar putea interesa și:

VIDEO| Paramount Channel va difuza controversatul serial Vele negre'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare