; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul doi din “Hawaii 5.0”, de azi la Universal Channel

03 September 2012

Producția “HAWAII 5.0”, de la Universal Channel, care începe luni, 3 septembrie, la ora 22:00, este un remake modern al serialului cu același nume din anii 70, care urmărește o echipă de ofițeri federali de elită. Misiunea lor este să scape insulele Hawaii și plajele lor însorite de cei certați cu legea.

Detectivul Steve McGarrett (Alex OLoughlin), un ofițer de marină decorat, devenit polițist, se întoarce în Oahu, pentru a investiga asasinarea tatălui său. La insistențele Guvernatorului, McGarrett devine liderul unei echipe de elită, a cărei misiune este urmărirea celor mai periculoși răufăcători din Hawaii și care are toată libertatea de care are nevoie pentru a-și îndeplini misiunile riscante.

Lui McGarrett i se alătură și detectivul Danny – Danno' Williams (Scott Caan),  un polițist care a venit recent din New Jersey, pentru a se stabili în Hawaii și este decis să-l apere de răufăcători, de dragul fiicei sale de opt ani, Chin Ho Kelly (Daniel Dae Kim), un fost detectiv al Poliției din Honolulu, și protejat al regretatului tată al lui McGarrett, acuzat, pe nedrept, de corupție și obligat să facă parte dintr-o patrulă federală de poliție și Dr. Max Bergman (Masi Oka), medicul legist imprevizibil. Alături de ei mai este și verișoara lui Chin, Kono Kalakaua (Grace Park), o femeie frumoasă și hotărâtă, care ar vrea să facă parte din această echipă de elită, dar deocamdată se confruntă cu o anchetă a Afacerilor Interne.

În sezonul al doilea, care începe la Universal Channel luni, 3 septembrie 2012, la ora 22:00, și va fi difuzat lunea, la aceeași oră, sosirea unui nou Guvernator schimbă, regula jocului, iar McGarrett și echipa lui vor trebui să se conformeze. Guvernatorul Denning (Richard T. Jones) numește un nou membru al echipei 5.0  – ofițerul Lori Weston (Lauren German), pentru a fi sigur că McGarrett și ai săi respectă noile reguli impuse de el, dar și pentru a folosi experiența lui Weston în cadrul 5.0.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare