; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Unnamed

Sezonul doi al seriei „Total Bellas” are premiera pe 3 noiembrie, la E!

27 October 2017

Surorile Brie și Nikki Bella – vedete ale wrestlingului – revin cu un nou sezon pe postul de televiziune E! Premiera celui de-al doilea sezon „Total Bellas' va fi difuzată vineri, 3 noiembrie, la ora 22:00, la E!

 

În noile episoade săptămânale, surorile gemene Brie și Nikki vor trece prin câteva schimbări, pentru că se stabilesc în Phoenix, Arizona. Provocările apar atunci când Nikki și partenerul acesteia, John Cena, se mută cu Brie, care este însărcinată, pentru a o ajuta să treacă cu bine peste această perioadă.

Deşi gemenele au aceleaşi gene, nu vor împărţi niciodată aceeaşi pereche de jeans, iar traiul în comun era mai uşor atunci când Nikki şi Brie împărţeau doar acelaşi pântec. Brie şi Bryan sunt pasionaţi de vegetarianism, sunt boemi şi nu au nimic de împărţit cu ceilalţi – stil care mereu s-a lovit de cel al lui Nikki (pasionată de poşetele de firmă şi eleganţă) şi al lui John (cu ale lui tendinţe de a fi meticulos și organizat). Pregătiți-vă, așadar, pentru răsturnări de situații, dezvăluiri și multă acțiune în fiecare episod al sezonului 2.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare