; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NUP_166290_0036.JPG

Sezonul al treilea din „Hannibal” începe din iunie, la postul AXN | Trailer

21 May 2015

Sezonul de vânătoare începe la AXN, odată cu premiera celui de-al treilea sezon din „Hannibal' – în fiecare luni, începând din 8 iunie, de la 22:55. Producția originală Sony Pictures Television ajunge în România la doar câteva zile după premiera din S.U.A., iar fanii se vor putea alătura în cursa pentru prinderea celui mai sexy anti-erou.

NUP_166290_0036.JPG

Serialul cu accente întunecate dezvăluie, în cel de-al treilea sezon, destinele personajelor ale căror soartă atârna de un fir de ață la finalul sezonului al doilea, iar jocul pshihologic de-a șoarecele și pisica ia noi valențe.

După evenimentele șocante din finalul sezonului anterior, Hannibal (Mads Mikkelsen) se află pe fugă în Europa, însoțit de terapeutul său, dr. Bedelia Du Maurier (Gillian Anderson), cu o nouă identitate, dar sub jugul aceluiași apetit ucigător. Viețile lui Will (Hugh Dancy), Jack (Laurence Fishburne) și Alana (Caroline Dhavernas) se prind într-un dans mortal în căutarea lui Hannibal, fiecare cu propriile așteptări și motivații pentru prinderea lui.

Sezonul al treilea aduce noi personaje din romanul lui Thomas Harris, „Dragonul Roșu', inclusiv pe Francis Dolarhyde (Richard Armitage) și viitoarea soție a lui Will Graham, Molly (Nina Arianda).

Te-ar putea interesa și:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare