; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Stan Lee

Sezonul doi din „Supraoamenii lui Stan Lee”, în premieră, la History, din 7 mai

05 May 2015

History continuă seria premierelor și aduce la începutul lui mai un nou sezon al seriei „Supraoamenii lui Stan Lee'. Episoade ale celui de-al doilea sezon vor fi difuzate în fiecare joi, la 23:00, începând cu 7 mai.

În „Supraoamenii lui Stan Lee' realitatea nu este departe de ficțiune. Prezentat de Stan Lee, creatorul unor supereroi legendari din toate timpurile, precum Spiderman sau X-Men, seria este o căutare a unor supraoameni reali, cu puteri deosebite. Cu ajutorul acestora, în fiecare episod, Stan Lee analizează câte o temă ce a stat la baza creațiilor sale din benzile desenate – precum frica, puterea extraordinară, mutațiile genetice sau imunitatea la durere.

[Not a valid template]

Pentru a analiza fiecare temă, Stan îl trimite pe cel mai flexibil om din lume, Daniel Browning-Smith, într-o căutare globală pentru a testa puterile pe care pretind că le au acești indivizi și pentru a afla dacă sunt cu adevărat supraoameni. David oferă astfel o întelegere aprofundată a fenomenului, prin prisma experienței personale.

Testele de laborator completează aceste povești, oferind telespectatorilor o mai bună înțelegere a extraordinarelor calități fizice și dovedind faptul că astfel de oameni au fost mereu prezenți printre noi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare