; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Miraculous KV 2

Sezonul al doilea din „Miraculos: Buburuza și Motan Noir” începe astăzi la Disney Channel

12 March 2018

Un nou sezon din îndrăgitul serial „Miraculos: Buburuza și Motan Noir' va avea premiera luni 12 martie, la 16.30, urmând ca noi episoade să fie difuzate de luni până vineri la aceeași oră.

 

Serialul prezintă povestea lui Marinette și a lui Adrien doi elevi de liceu care se pot transforma în supereroii Buburuza și Motan Noir. Misiunea lor este să salveze Parisul prin prinderea creaturilor rele, Akums, care pot transforma pe oricine într-un răufăcător.

În sezonul 2, Adrian pune ochii pe o nouă elevă, Kagami, lucru pe care Marinette îl observă imediat. Și Marinette îl întâlnește pe Luka, care își dă seama de sentimentele confuze din sufletul ei… Îl cunoaşte de asemenea pe Master Fu şi află de la el despre existenţa altor fiinţe la fel ca ea. Mulțumită lor, va avea ocazia să ajute diferiți supereroi în misiunile lor dificile. În cele din urmă, află că Hawk Moth are un plan diabolic la care lucrează de multă vreme și este hotărât să îl implementeze pentru a o învinge pe ea și pe Moran Noir.

Serialul „Miraculos: Buburuza şi Motan Noir este un serial japonez-francez-coreean produs şi animat de Zagtoon and Method Animation, în colaborare cu Teio Animation, SAMG Animation şi SK Broadband.

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare