; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

113RW_213_01676R

Sezonul al doilea din „Cele treisprezece motive” este disponibil pe Netflix. Vom vedea și sezonul al treilea?

21 May 2018

Din 18 mai, Netflix a pus la dispoziția abonaților săi sezonul al doilea al serialului „Cele treisprezece motive' / „13 Reasons Why'. La numai câteva zile de la premieră, se vorbește deja despre un al treilea sezon. Ce se știe până acum, vedeți mai jos.

Mai întunecat și mai dur decât primul, al doilea sezon al serialului Netflix „Cele treisprezece motive', despre care TVmania a mai scris aici, nu a oferit deloc un final de genul „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți'. Dimpotrivă! Problemele elevilor de la Liceul Liberty High, dar și ale adulților din jurul lor, sunt departe de a se fi terminat. Așa că toată lumea a început să se întrebe când și cum va contiua povestea.

„Cele treisprezece motive' – Sezonul 2

Jurnaliștii de la Première au pus de-a dreptul întrebarea chiar creatorului seriei, Brian Yorkey. „Eu sunt ușurat că am terminat sezonul al doilea și că l-am putut arăta întregii lumi. Dar este adevărat că m-am îndrăgostit de aceste personaje și că povestea în sine este atât de importantă. Așa că, dacă am posibilitatea să fac și sezonul al treilea, nu voi ezita nicio secundă', a declarat Brian Yorkey.

Apoi, americanii de la Cosmopolitan au aflat că școala în care s-au filmat primele două sezoane, cea care „interpretează' rolul Liceului Liberty High, a fost deja închiriată. Din aprilie, școala a semnat cu Paramount Pictures pentru o nouă serie de filmări. Casa de producție ar fi plătit școlii aproximativ 66 de mii de euro pentru 30 de zile de filmare.

Cu toate astea, până acum, oficialii de la Netflix nu au dat niciun comunicat oficial despre un al treilea sezon al serialului „Cele treisprezece motive'.

Foto: Beth Dubber/Netflix

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare