; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul al 7-lea din “Dexter” începe astăzi la Universal Channel

02 September 2013

Debutul sezonului al șaptelea al serialului “Dexter”, în premieră de astăzi, 2 septembrie, ora 23:00, la Universal Channel, face o incursiune în copilăria lui Dexter și a lui Deb.

În noul sezon, Dexter (Michael C. Hall) este, în sfârşit, forţat să-şi înfrunte cea mai mare temere: Debra (Jennifer Carpenter) devine martora ritualului său nesăţios de a ucide criminali. Acum, Deb ştie secretul „Pasagerului său întunecat', îi cunoaşte setea pentru sânge şi află totul despre „Codul' pe care l-a învăţat în copilărie de la tatăl lor, Harry (James Remar).

Dar, în timp ce Deb încearcă să împace descoperirea şocantă că fratele ei iubit este cel mai cunoscut ucigaş în serie din Miami, Dexter este, în continuare, condus de impulsurile lui naturale de a descoperi vinovaţii şi a-i pedepsi, ceea ce îl pune pe urmele unui violent mafiot ucrainean (Ray Stevenson).

Ce se întâmplă în sezonul şapte

Pe parcursul acestui sezon, Dexter o cunoaşte pe Hannah McKay (Yvonne Strahovski), o femeie puternică şi independentă, care s-a chinuit să lase în urmă trecutul. Când Divizia Omucideri de la Miami Metro trebuie să apeleze la ajutor pentru a rezolva mai multe cazuri vechi, Dexter colaborează cu ea şi ajunge să se întrebe dacă nu cumva Hannah ascunde ceva.

Serialul în urmărește pe Dexter (Michael C. Hall), care lucrează pentru Miami Metro Police Department (o organizație fictivă, inspirată de Miami-Dade Police Department, existentă în realitate), care duce, în același timp, și o viață secretă, pe cea a unui criminal în serie. Acțiunea serialului este plasată în Miami.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare