; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Las Fierbinti

Sezonul 9 din „Las Fierbinți” revine la Pro TV, din 25 februarie

10 February 2016

Începând de joi, 25 februarie, de la 20.30, sezonul cu numărul 9 al celui mai urmărit serial de comedie din România, „Las Fierbinți', este pregătit să aducă buna dispoziție în casele telespectatorilor.

După opt sezoane de succes, Dragoș Buliga – regizorul serialului – promite telespectatorilor un sezon savuros în care personajele deja consacrate vor fi surprinse în situații noi, în ipostaze cu totul și cu totul surprinzătoare.

„Universul Las Fierbinți își va continua și în acest sezon evoluția firească. Acțiunea va fi constituită, după cum v-ați obișnuit, din problemele reale ale personajelor pe care lumea le îndrăgește și pe care dorește să le revadă. Iată că am ajuns să ne reîntâlnim pentru a 9-a oară cu un nou sezon în care întâmplările prin care trec personajele îi vor surprinde pe telespectatori!', a declarat Dragoș Buliga.

Gașca veselă, formată din Bobiță, Giani și Dorel, va încerca, ca de fiecare dată, să se îmbogățească rapid, fără a face nimic, dacă se poate. Localitatea „va prospera' sub conducerea celui mai gospodar și inspirat primar din câți a avut liniștita urbe. Vasile va face tot posibilul pentru a oferi tot ce-i mai bun proprie-i persoane. Lucrurile „nu vor scăpa de sub control' nicio clipă, șeful de post Robi fiind extrem de „vigilent' la tot ceea ce mișcă și la ce întreprind sătenii!

Ca de fiecare dată, Firicel și Ardiles îi vor fi în preajmă filozofului Celentano care va face deliciul telespectatorilor cu situațiile pline de umor autentic românesc. Totuși, va fi pus într-o situație delicată, alegând să ia calea soarelui apune, în căutarea unui trai mai bun.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare