; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Disney ABC Television Hosts "Desperate Housewives" Final Season Kick Off Party

Sezonul 8 din „Neveste disperate” începe astăzi la Diva Universal | FOTO

16 September 2014

Ultimul sezon al serialului care a redefinit viaţa din suburbii, „Neveste disperate', începe la Diva Universal cu două episoade difuzate marți, 16 septembrie, la ora 21:00.

În primul episod din sezonul 8, după ce tatăl vitreg al lui Gabrielle (Eva Longoria) este ucis, „nevestele disperate' încearcă să ascundă urmele crimei, fapt care va avea efecte majore asupra tutoror: eroinele se simt vinovate şi fiecare va fi afectată în mod diferit.

Gabrielle încearcă să discute cu Carlos (Ricardo Antonio Chavira), care se simte extrem de vinovat; Susan (Teri Hatcher) începe să se izoleze de prieteni şi familie, iar apoi se aruncă' într-o relaţie cu un volatil profesor de desen, care e decis să-i scoată la iveală latura sălbatică. În timp ce Lynette (Felicity Huffman) şi Tom (Doug Savant) se chinuie într-o căsnicie care se dezintegrează şi sunt pe cale să se despartă, cea dintâi nu poate face alegerile corecte, fiind tulburată de implicarea ei în tragicul eveniment. Disperarea atinge cote alarmante, după ce Bree (Marcia Cross) primeşte un mesaj anonim în care i se spune: „Ştiu ce ai făcut' şi care este identic cu cel primit de Mary Alice (Brenda Strong) la începtul serialului. Bree trebuie să fie extrem de atentă, mai ales în preajma noului ei iubit, detectivul Chuck Vance (Jonathan Cake).

[Not a valid template]

În paralel, în cartier se mută un nou vecin atrăgător, australianul Ben Faulkner (Charles Mesure), iar Renee (Vanessa Williams) pune imediat ochii pe el. În cele din urmă, suspansul atinge cote maxime când Bree este arestată şi judecată pentru crimă!

În acest ultim sezon al serialului „Neveste disperate' reapar actorii Kyle MacLachlan, Steven Culp, Mark Moses, Richard Burgi, Dana Delany, Andrea Bowen și Madison De La Garza.

Seria a opta este, de asemenea, narată de Brenda Strong, actrița care o interpretează pe decedata Mary Alice Young și care povestește, de pe lumea cealaltă, întâmplările prin care trec vecinii de pe Wisteria Lane și fostele sale prietene apropiate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare