; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

CSI: MIAMI

Sezonul 8 din „CSI: Miami” începe, în premieră, la Universal Channel

05 September 2014

Sezonul 8 al serialului CSI: Miami, care debutează, în premieră la Universal Channel, cu două episoade difuzate vineri, 5 septembrie, de la ora 22:00, începe cu o situaţie tensionată pentru detectivul Eric Delko (Adam Rodriguez). Delko luptă din nou pe viaţă şi pe moarte, în timp ce un criminal în serie se joacă cu echipa CSI, lăsându-le membrilor acesteia indicii misterioase. Cu cât rezolvă mai greu aceste puzzle-uri malefice, cu atât se adună mai multe victime.

CSI: MIAMI

Sezonul 8 din CSI: Miami începe oferind răspunsul la întrebarea „Ce s-a întâmplat cu Delko?'. După ce a fost împuşcat şi a dispărut la finele seriei anterioare, acum aflăm ce a păţit. În plus, în acest sezon, serialul va analiza relaţia dintre Calleigh (Emily Procter) şi Delko, viaţa personală a lui Horatio (David Caruso) şi poate va găsi şi un înlocuitor pentru arestata Tara (Megalyn Echikunwoke) – odată cu debutul lui Eddie Cibrian în serial.

În acest sezon, distribuţia serialului a fost completată de Eddie Cibrian (care apare în primul episod) şi de Omar Benson Miller (care este introdus în poveste în episodul 6). Christian Clemenson se alătură echipei, în rolul noului medic anatomopatolog al echipei. Khandi Alexander apare în doar două episoade.

O dramă poliţistă a cărei acţiune are loc pe fundalul ritmat al celei mai sudice metropole americane, CSI: Miami urmăreşte povestea echipei de investigatori de top din Florida de Sud, care folosesc cele mai noi metode de investigaţie pentru a rezolva crimele.

Condusă de Locotenentul Horatio Caine (David Caruso), echipa CSI din zona Miami-Dade lucrează în oraşul care este o intersecţie culturală, în mijlocul unui peisaj tropical. Caine, fost detectiv în New York, se foloseşte în rezolvarea cazurilor de un amestec de dovezi criminalistice şi de instinct.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare