; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Message Discipline

Sezonul 6 din „Soția perfectă” ajunge la final duminica aceasta

05 June 2015

Sezonul 6 al serialului „Soția perfectă' ajunge la final. Ultimul episod al sezonului va fi difuzat în premieră la Diva duminică, 7 iunie, de la ora 21:00.

Message Discipline

În ultimul episod, cel cu numărul 22, intitulat „Wanna Partner?', Peter se gândește să candideze la președinție, dar numai cu acordul Aliciei, Finn și Alicia ajută un client care ar putea fi deținut ilegal, iar acțiunile lui Cary, David și Diane fac din Louis Canning inamicul lor.

Protagonista serialului „Soția perfectă' este laureata cu Emmy şi Globul de Aur Julianna Margulies, care joacă rolul Aliciei Florrick, o soţie şi mamă care se reinventează după ce soţul ei este implicat într-un scandal de corupţie politică şi sexuală. După ce îşi relansează cu succes cariera la firma de avocatură Lockhart/Gardner, Alicia decide să plece de aici pentru a-şi întemeia propria firmă, alături de colegul ei, provocând astfel o duşmănie intensă între cele două firme. Acum Alicia trebuie să găsească cumva echilibrul între cariera ei în continuă evoluţie, rolul de mamă a copiilor ei adolescenţi, Zach şi Grace. Încurajată de ideea de a prelua frâiele propriului viitor, Alicia se aventurează curajoasă spre teritorii necunoscute.

Te-ar putea interesa și:

Julianna Margulies („Soţia perfectă') va publica o carte pentru copii

Archie Panjabi vorbeşte despre plecarea din „Soţia perfectă'

Archie Panjabi va pleca din „Soţia perfectă' după sezonul 6

Unde a dispărut Robyn (Jess Weixler) din „Soţia perfectă'?

Cât costă perucile purtate de Julianna Margulies în „Soţia perfectă'?

Matt Czuchry, sexy fără efort în „Soţia perfectă'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare