; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cold Case S6   res

Sezonul 6 din „Cu sânge rece” începe la DIVA joia aceasta

13 January 2015

Lilly Rush și echipa ei se întorc la Diva în sezonul 6 al serialului „Cu sânge rece', care va avea premiera joi, 15 ianuarie, la ora 21:00. În noile episoade, aceștia continuă să investigheze cazuri mai vechi, rămase nerezolvate.

În debutul sezonului 6, un vechi prieten al Detectivului Jeffries îneamnă echipa să reia cazul unui jucător de fotbal american care a fost ucis. Oare ancheta inițială a pornit pe o pistă greșită, fiindcă nu a fost stabilit corect momentul comiterii crimei? În plus, dacă o profesoară a murit în 1991 din cauza unei mașini deturnate, de ce au fost găsite cheile ei în sertarul unui birou?

 Cold Case S6 - res

În continuarea sezonului 6, serialul revine la rădăcini cu şi mai multe cazuri dificile de care se vor ocupa detectivii duri din Philadephia, dar şi cu un pic de umor. Rush descoperă că simte ceva pentru poliţistul de la Narcotice Eddie Saccardo (interpretat de Bobby Cannavale, din „Will şi Grace', „Third Watch') şi se luptă cu sentimentele ei, iar în viaţa lui Valens intră o posibilă iubire. În plus, un caz de care Rush s-a ocupat cu ani în urmă şi pe care nu l-a putut rezolva, redevine de actualitate. Va găsi, în sfârşit, dovezile de care are nevoie pentru a închide acest caz?

Cu sânge rece' îi are în distribuţie pe Kathryn Morris („Resurrecting the Champ', „Cecul sau viaţa', „Raport special'), Danny Pino („Flicka', „Lucy', „Lege şi fărădelege'), John Finn („Culoarea minciunii', „Prinde-mă! Dacă poţi!'), Jeremy Ratchford („Ochi de înger', „Necruţătorul'), Thom Barry („Furios şi iute', „Mai furios, mai iute', „Viaţa la Casa Albă') şi Tracie Thoms („Maşina morţii', „Viaţă de boem', „Diavolul se îmbracă de la Prada').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare