; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul 6 din „CSI: Miami” se vede, de azi, la Universal Channel

01 October 2012

Dă-ți întâlnire cu Horatio Caine! Sezonul al șaselea din CSI: Miami va fi difuzat  în premieră la Universal Channel începând de luni, 1 octombrie, ora 21:00. Noile episoade vor putea fi urmărite de luni până vineri, de la ora 21:00.

Sezonul 6 continuă în același ritm incitant cu care serialul și-a obișnuit publicul, lăsând telespectatorii să descopere și mai multe detalii despre viețile personale ale personajelor și, astfel, să se apropie mai mult de acestea. Fanii serialului descoperă cu surprindere că Horatio are un fiu despre care nu se știa nimic – un adolescent care este arestat și trimis la închisoare.

În acest sezon, avem de-a face cu moartea a două studente prinse într-o încurcătură financiară, cu asasinarea unei vedete a internetului, a cărei celebritate devenise o povară prea mare, un sportiv din Miami care este ucis și înghețat, ceea ce face găsirea criminalului aproape imposibilă și un ucigaș în serie a cărui primă victimă moare în timpul unei eclipse de Soare. Anchetatorii din CSI: Miami continuă să strângă și să analizeze, zi de zi, probe care să îi ajute să apere memoria celor care nu mai pot vorbi pentru ei înșiși – victimele.

Prezentat iniţial ca parte a celebrului serial dramatic CSI: Crime Scene Investigation, CSI: Miami a avut premiera la CBS Television Network pe 23 septembrie, 2002. A atins ratinguri de audiență uriașe şi a primit un premiu Peoples Choice pentru Cel mai bun nou serial dramatic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare