; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NUP_155792_0567

Sezonul 6 al show-ului „Giuliana & Bill” începe la E! pe 30 martie

05 March 2014

Giuliana & Bill - Season 6Sezonul 6 al show-ului „Giuliana & Bill' începe, în premieră la E!, duminică, 30 martie, la ora 20:00. În noile episoade, cei doi împărtăşesc publicului suişurile şi coborâşurile din viaţa lor de zi cu zi, se adaptează la statutul de părinţi şi jonglează cu orarele lor pline.

Giuliana și Bill Rancic s-au căsătorit în 2007 și formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din America. Ea este o cunoscută prezentatoare de emisiuni TV dedicate vedetelor, iar el a fost primul Ucenic al emisiunii de succes patronate de Donald Trump (The Apprentice').
Show-ul difuzat de E! urmăreşte eforturile celor doi de a-şi menţine carierele şi căsnicia pe linia de plutire. De-a lungul reality-show-ului, Giuliana şi Bill au dezvăluit fără ocolişuri detaliile eforturilor făcute pentru a avea un copil, iar Giuliana a devenit imaginea luptei împotriva cancerului de sân, după ce a fost diagnosticată ea însăşi în toamna lui 2011.
În sezonul 6, cuplul se bucură de viaţa alături de băieţelul lor nou-născut, Duke. Statutul de părinţi aduce cu sine provocări noi pentru cei doi, iar Giuliana şi Bill apelează la ajutorul unui specialist în problemele somnului pentru Duke, stau de vorbă cu mai mulţi medici pediatri şi au parte de prima lor vacanţă internaţională în familie.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare