; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

PENNY JOHNSON JERALD, SEAMUS DEVER, TAMALA JONES, JON HUERTAS, STANA KATIC, NATHAN FILLION, MOLLY QUINN, SUSAN SULLIVAN

Sezonul 6 al serialului “Castle” începe astăzi la Universal Channel

03 February 2014

PENNY JOHNSON JERALD, SEAMUS DEVER, TAMALA JONES, JON HUERTAS, STANA KATIC, NATHAN FILLION, MOLLY QUINN, SUSAN SULLIVANLuni, 3 februarie, la ora 22:00, la Universal Channel începe, în premieră, sezonul 6 al serialului Castle.

La finele sezonului trecut, cel cu numărul 5, Castle (Nathan Fillion) a cerut-o de soţie pe Beckett (Stana Katic).

Sezonul 6 începe cu momente pline de suspans, demne de finalul unei sezon, reluând povestea la câteva secunde după finalul seriei a cincea, când o schimbare de proporţii epice este pe cale să aibă loc. Beckett se aştepta să audă un discurs de despărţire, dar primeşte în loc o cerere în căsătorie, aşa că spune „DA', iar Richard Castle şi Kate Beckett se logodesc! Însă ea îi dezvăluie că are de gând să accepte un job în Washington, D.C.

Două luni mai târziu, Beckett se acomodează cu munca de jos, iar Castle revine la New York după ce a terminat un turneu literar pe coasta de Vest a SUA. Ea se luptă cu exerciţiile fizice, el – cu întoarcerea fiicei sale, Alexis (Molly Quinn), din Costa Rica, alături de un iubit tânăr. Dar Castle nu ştie că a adus acasă o substanţă toxică ce a omorât deja un om vânat de Beckett, iar răsturnările de situaţie cu care ne-a obişnuit serialul continuă: Castle are mai puţin de 24 de ore de trăit!

“Castle” îi are în distribuție pe Nathan Fillion în rolul lui Richard Castle, Stana Katic în rolul Detectivului Kate Beckett, Tamala Jones în rolul Medicului Legist Lanie Parish, Jon Huertas în rolul Detectivului Javier Esposito, Seamus Dever în rolul Detectivului Kevin Ryan, Penny Johnson Jerald în rolul Căpitanului Victoria Gates, Molly Quinn în rolul Alexis Castle și Susan Sullivan în rolul Marthei Rodgers.

Citeşte şi:

Nathan Fillion a boicotat filmările la serialul „Castle'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare