; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul 5 din „Soții de militari” începe azi la Diva Universal

07 March 2012

Cele mai populare familii de militari ale Americii se întorc la Diva Universal într-un nou sezon din serialul Soţii de militari'. Sezonul 5, format din 13 episoade poate fi urmărit la Diva Universal, din 7 martie, în fiecare miercuri de la 21:00.

De la echipa creativă din spatele megasucceselor Anatomia lui Grey' şi Minţi criminale' vine  Soţii de militari', o poveste despre presiunea celor rămaşi în urmă în timp ce partenerii lor îşi servesc ţara în armata Statelor Unite.

Serialul este filmat în Charleston, South Carolina, avându-i ca protagonişti pe Kim Delaney (Claudia Joy Holden), Sally Pressman (Roxy LeBlanc), Brigid Brannagh (Pamela Moran), Brian McNamara (Michael Holden), Sterling K. Brown (Roland Burton), Wendy Davis (Joan Burton), Drew Fuller (Trevor LeBlanc), Terry Serpico (Frank Sherwood) şi Catherine Bell (Denise Sherwood). Serialul este bazat pe romanul Army Wives' de Tanya Biank, care este şi consultant al serialului.

În sezonul 5 drama şi emoţia sunt la cote înalte în cele mai îndrăgite familii de militari americane, pe măsură ce soţiile de militari se confruntă cu noi provocări.  Este un an plin de schimbări extraordinare, iar grupul se sprijină reciproc după pierderea devastatoare a unui membru drag.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare