; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

RB_Horz_0414_flat

Sezonul 5 din “Ofiţeri începători”, de astăzi, la Diva Universal

23 January 2015

Sezonul precedent al serialului „Ofițeri începători' a adus schimbări semnificative pentru fiecare dintre personaje. Seria a cincea, care începe, la Diva Universal, astăzi, 23 ianuarie, la ora 16:00, pornește de la finalul palpitant al sezonului 4 și, în noile episoade, ofițerii vor învăța alte lecții de viață.

[Not a valid template]

La începutul sezonului 5, două vieţi atârnă în balanţă. Ofiţerii Sam Swarek (Ben Bass) şi Chloe Price (Priscilla Faia) au fost împuşcaţi la datorie şi amândoi sunt în stare critică, la Spitalul Memorial. Dar viaţa merge înainte în Divizia 15: ofiţerii noştri au jurat să protejeze şi să ajute lumea, indiferent de consecinţe. În timp ce ofiţerii şocaţi se chiniuie să-şi refacă vieţile fracturate de tragicul eveniment, cu toţii se întreabă dacă lucrurile vor merge vreodată aşa cum trebuie.

În acest sezon vor fi luate decizii radicale, iar cum inima lui Andy (Missy Peregrym) trebuie să aleagă între Sam şi Nick (Peter Mooney), aceasta acceptă cu tragere de inimă să-şi ocupe mintea cu antrenarea unui nou ofiţer începător, învăţând cu această ocazie că şi alegerea corectă poate avea urmări serioase.

În paralel, Dov (Gregory Smith) încă suferă după ce a aflat despre căsnicia lui Chloe şi trebuie să se hotărască dacă mai poate sau nu avea încredere în ea. Prietenia dintre Dov şi Chris (Travis Milne) e testată după ce Chris o ia pe un drum întunecat – unul care îi poate ameninţa nu doar prieteniile, ci şi locul de muncă. Traci (Enuka Okuma) avansează la postul de detectiv şi în relaţia ei cu Det. Steve Peck, până când tatăl lui Leo, Dex, începe o dură luptă pentru custodie, iar Steve se bagă în mijlocul scandalului. Gail i se destăinuie din ce în ce mai mult lui Holly, dar în ciuda noii-descoperite fericiri, aceasta trebuie să înveţe să se descurce singură la greu, altfel riscă să o piardă pe iubita ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare