Homepage  / Seriale

Sezonul 5 din „Chesapeake Shores” începe la DIVA. Când încep ultimele episoade cu Jesse Metcalfe în distribuție

Sezonul 5 din „Chesapeake Shores” începe la DIVA. Când încep ultimele episoade cu Jesse Metcalfe în distribuție

de Redactia Tvmania,

Sezonul 5 din serialul „Chesapeake Shores” vine la DIVA. Noile episoade, ultimele în care apare Jesse Metcalfe, vor avea premiera în curând. Iată ce se întâmplă în continuare cu membrii familiei O’Brien.

Sezonul cinci din „Chesapeake Shores” (2016-2022) este difuzat luna aceasta de DIVA și are premiera pe 26 septembrie. De luni până vineri, de la ora 18:00,sunt programate câte două episoade (din totalul de 10 al co-producției SUA-Canada). Și din păcate, după primele două, fanii își vor lua rămas-bun de la Jesse Metcalfe: actorul l-a jucat pe cântărețul de muzică country Trace Riley timp de 37 de episoade (în primele 5 sezoane) și a luat decizia de a părăsi serialul în mod neașteptat.

Metcalfe (cunoscut grație apariției în „Neveste disperate”) a povestit că motivele au fost multiple: filmările seriei a cincea au fost amânate din cauza pandemiei COVID-19; schimbările creative din culisele producției (serialul a avut 3 showrunneri în 5 sezoane); dorința de a începe un capitol nou în propria carieră. „Viața se rezumă la creștere. Tind să mă pun în situații provocatoare, pentru că simt că este cel mai rapid mod de a crește. Nimeni nu se gândea că o să plec din «Chesapeake», dar uneori cele mai grele decizii sunt cele mai bune și sunt cele în urma cărora crești cel mai mult”, a explicat actorul, pentru Entertainment Tonight.

În cele 10 episoade din sezonul 5, familia O’Brien se împacă, după ce trec peste un moment dificil din trecutul lor. Cât despre relația dintre Trace și Abby (MeghanOry), cei doi au trecut prin multe până în acest moment, iar fanii sigur vor privi cu lacrimi în ochi secvențele în care cei doi își iau „Adio!”, în episodul 2 al sezonului 5. Odată cu această dispariție, în peisaj apar figuri noi. Cea mai importantă este Evan Kincaid (Robert Buckley), un antreprenor de succes care aduce un proiect imobiliar în oraș (un hotel) și care se îndrăgostește de Abby. Producătorii nu au încercat însă să-l înlocuiasă pe Metcalfe: spre deosebire de Trace, Evan este un tip super optimist, care pare a fi primit de familia O’Brien cu brațele deschise.

Un alt personaj nou din „Chesapeake Shores” este Luke (Stephen Huszar, actor canadian a cărui familie are rădăcini transilvănene), prieten vechi cu Kevin (Brendan Penny), care a fost încarcerat. În plus, Connor (Andrew Francis) se angajează la o nouă firmă de avocatură și devine coleg cu Margaret Keller (Raylene Harewood), pe care o vom revedea și în sezonul 6 al serialului TV.

Până vedem ultimul sezon, difuzat din octombrie de DIVA – în care Meghan Ory a fost însărcinată în realitate (cu al treilea ei copil) – ne putem bucura din plin de momentele-cheie ale actualului sezon 5, de luni până vineri, de la ora 18:00, la DIVA, din 26 septembrie încolo: Jess (Laci J. Mailey) se căsătorește cu David (Carlo Marks), Connor se sacrifică pentru a-l ajuta pe Luke și Evan îi cunoaște mai bine pe numeroșii membri ai familiei O’Brien, după ce are un mic accident și se recuperează timp de câteva zile, pe canapeaua lor.

Sursa foto: DIVA

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton