; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

THE GOOD WIFE

Sezonul 5 al serialului “Soția perfectă” va avea premiera duminică, la Diva

16 January 2014

THE GOOD WIFEA cincea serie a producţiei “Soția perfectă”, care va avea premiera duminică, 19 ianuarie 2014, la ora 21:00, la Diva Universal, reia povestea avocatei Alicia Florrick (Julianna Margulies) exact de unde a rămas la finalul sezonului anterior:

Alicia şi Cary (Matt Czuchry) decid să părăsească Lockhart/Gardner, pentru a-şi forma propria firmă de avocatură. Dar plecarea nu este deloc uşoară. În paralel, noul guvernator, Peter Florrick (Chris Noth), continuă colaborarea lui Eli (Alan Cumming), iar cei doi au probleme o dată cu intrarea în scenă a atrăgătoarei Marilyn Garbanza (Melissa George).

Plecarea avocaţilor conduşi de Alicia şi Cary provoacă un val seismic în firma de avocatură, iar cei dintâi descoperă că a-ţi înfiinţa propria firmă presupune dificultăţi legate de birouri, costuri, angajaţi şi posibilia pierdere a unor clienţi.

“Soția perfectă” (“The Good Wife”) o are ca protagonistă pe câștigătoarea premiilor Emmy și Globul de Aur Julianna Margulies, în rolul Aliciei Florrick, soție și mamă care se străduiește să mențină controlul asupra vieții personale și profesionale, după ce soțul ei, Peter, a fost implicat într-un scandal sexual și de corupție publică.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare