; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NURSE JACKIE (Season 5)

Sezonul 5 al serialului „Sora Jackie” ajunge duminică la final

20 June 2014

Sezonul 5 al serialului „Sora Jackie' se apropie de final: ultimele două episoade vor fi difuzate duminică, 22 iunie, începând de la ora 22:00, la Diva Universal.

Nurse Jackie 5 res

În sezonul 5, după ce pleacă de la dezintoxicare mai devreme, Jackie (Edie Falco) reuşeşte să renunţe la dependenţa de pastile şi descoperă fericirea relativă. În episodul cu numărul 9, penultimul din sezonul 5, intitulat „Heart', Jackie şi Frank fac sex pentru prima dată şi el îi spune că o iubeşte. Akalitus este binedispusă, iar Coop vrea să o ajute şi mai mult pe Carrie, până când află că aceasta a fost luată sub aripa lui Prentiss. Aşa că se desparte de Carrie, care e vizibil supărată.

În continuare, de la ora 22:35, urmăriți ultimul episod al sezonului, care se intitulează „Soul' și în care Jackie împlineşte un an de când nu mai ia pastile, dar nu are o zi bună. Se ceartă cu Frank, care simte că a făcut singur un pas important în relaţia lor şi care acum vrea să dea înapoi. Wally, un homosexual de 80 de ani care are cancer avansat la ficat, e internat în spital, iar Thor e atras rapid de el. Zoey face pe profesionista în preajma lui Prentiss după noaptea petrecută împreună, iar Jackie nu ştie ce să creadă despre cadoul lui Frank: o pâine în formă de potcoavă.

„Sora Jackie' este un serial de comedie neagră despre Jackie Peyton (Edie Falco), asistentă medicală în departamentul de Urgențe al spitalului All Saints’ din New York City, pentru care fiecare zi este o adevărată jonglerie, în care trebuie să se descurce cu pacienții, medicii, celelalte asistente și propriile ei alegeri. Edie Falco a reușit, datorită rolului din acest serial, să depășească multe recorduri, în ceea ce privește numărul de premii câștigate.

Printre altele, a câștigat de mai multe ori trofeele Emmy, Globul de Aur și SAG, pentru cel mai bun rol feminin într-un serial de comedie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare