; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cold Case 5 resized

Sezonul 5 al serialului “Cu sânge rece” ajunge la final joi

25 March 2014

Cold Case 5 resizedCel de al cincilea sezon al serialului “Cu sânge rece”, difuzat în premieră la Diva Universal joia, la ora 21:00, se apropie de final. Ultimele două episoade ale sezonului pot fi urmărite joi, 27 martie, de la orele 21:00 și respectiv 22:00.  

În episodul cu numărul 17, intitulat Slipping, difuzat de la ora 21:00, urmărim povestea unei femei a cărei moarte, în 1962, este considerată sinucidere. Acum, nepoata ei cere echipei să investigheze sinuciderea, după ce aduce dovezi noi, în speranţa că se va putea dovedi că a fost vorba despre o crimă.

De la ora 22:00, Diva Universal va difuza ultimul episod al sezonului 5, intitulat  Ghost of My Child, în care copilul unei femei dependente de droguri moare într-un incendiu, dar cazul este redeschis după ce mama lui susţine că l-a văzut viu, într-un parc.

În serialul “Cu sânge rece”, difuzat de Diva Universal, detectivul Lilly Rush (Kathryn Morris) redeschide dosare nerezolvate, vechi de câțiva ani. Lilly Rush este atrasă de provocarea de a interoga martorii unei crime vechi (ale căror vieţi s-au schimbat o dată cu trecerea anilor) şi de a folosi noile tehnologii pentru a găsi indicii noi în cazuri care pe vremuri erau considerate de nerezolvat. În acelaşi timp, este pregătită să înfrunte consecinţele: investigaţiile ei vor redeschide răni vechi şi ar putea să-i determine pe suspecţi să ucidă din nou. Dar Rush nu se lasă şi este decisă să se asigure că nicio victimă nu va fi uitată.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare