; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul 4 din “Soţia perfectă” începe diseară!

27 January 2013

“Soţia perfectă” (The Good Wife) sezonul 4, începe, în premieră, duminică, 27 ianuarie, la ora 21:00, numai la Diva Universal.

Câștigătoarea premiilor Emmy și Globul de Aur, Julianna Margulies, joacă rolul Aliciei Florrick, soție și mamă care se străduiește să mențină controlul asupra vieții personale și profesionale, după ce soțul ei, Peter, a fost implicat într-un scandal sexual și de corupție publică.

În “Soţia perfectă”, sezonul 4, cariera Aliciei ia avânt, pe măsură ce se adaptează schimbărilor de acasă și de la locul de muncă și continuă să se redefinească și să redescopere femeia care își dorește să fie. În noul sezon, Alicia va trebui să decidă cât de mult se vor implica atât ea, cât și copiii, în campania electorală pentru funcția de guvernator a lui Peter. Fostul soț al Kalindei (Marc Warren) se reîntoarce, iar Lockhart Gardner se va confrunta cu destul de multe probleme financiare.

Chiar de la începutul sezonului 4, Alicia trebuie să facă față unui reporter care pune întrebări în legătură cu mariajul acesteia cu Peter. Suspendarea lui Will ia sfârșit și acesta revine la firmă, care se confruntă cu probleme de ordin financiar și Clarke Hayden (interpretat de Nathan Lane) este trimis ca să ia măsuri. Între timp, în viața Kalindei reapare fostul ei soț (Marc Warren), iar aventura Aliciei cu Will este pe punctul de a fi dezvăluită presei și de a aduce un nou scandal în campania lui Peter.

Serialul va fi difuzat duminica, la ora 21:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare