; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Royal Pains   Season 4

Sezonul 4 din „Pacienți de lux”, în premieră la Universal Channel

07 July 2014

În sezonul 4 al serialului „Pacienți de lux', care va avea premiera azi, 7 iulie, la ora 22:00, la Universal Channel, doctorul Hank Lawson (Mark Feuerstein) are parte de un nou început în viața sa profesonală: se desparte de fratele lui, Evan (Paulo Costanzo), care îşi lansează propria afacere.

Divya (Reshma Shetty), care se simte vinovată de conflictul dintre cei doi frați, încearcă să-i împace, iar membrii cabinetului HankMed lucrează din nou împreună pentru a soluţiona o urgenţă care apare în Hamptons.

Royal Pains - Season 4

În cel de al patrulea sezon, s-au alăturat distribuției serialului actorii Campbell Scott și Brooke D’Orsay, care apar în rolurile lui Boris Kuester von Jurgens-Ratenicz și respectiv Paige Collins. Henry Winkler a revenit în cadrul serialului, în rolul lui Eddie R. Lawson, tatăl lui Hank și al lui Evan. Ben Shenkman apare, de asemenea, în mai multe episoade, în rolul Dr. Jeremiah Sacani, medic la HankMed, Kat Foster este Harper Cummings, iar Judy Greer o interpretează pe Veronica Sullivan, o pacientă tratată de Hank.

Serialul urmărește povestea lui Hank Lawson, un medic acuzat pe nedrept de moartea unui pacient care, după ce este exclus din lumea medicală, îşi reia cariera ca medic cu ziua' pentru cei bogaţi, celebri şi infami din Hamptons. Pe lângă pacienţii săi înstăriţi, Hank îi tratează pe cei mai puţin norocoşi, ajungând la limita dintre a-şi face bine sieşi şi a face bine altora.

Producătorii executivi ai serialului sunt Andrew Lenchewski, Michael Rauch, Rich Frank, Paul Frank şi Jeff Kwatinetz. Serialul este filmat integral în New York (Long Island şi Brooklyn) şi în diferite locuri din zona Hamptons.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare