; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul 4 din “Ofiţeri începători”, de astăzi, la Diva Universal

16 September 2013

Tema celui de al patrulea sezon al serialului “Ofițeri începători” (“Rookie Blue”) este schimbarea, iar aceasta se resimte în cazul tuturor personajelor. Noul sezon, care are premiera astăzi, 16 septembrie, la ora 21:00, la Diva Universal, începe la şase luni după ce Andy şi Nick au plecat în misiunea sub acoperire.

Odată cu ei, revenim în Divizia 15 şi ne dăm rapid seama că totul pare să se fi schimbat. Dar asta înseamnă să fii poliţist, nu-i aşa? A şti să te adaptezi noilor situaţii, să joci folosind cărţile care ţi-au fost date… Schimbarea este constantă şi, dacă nu te adaptezi, rămâi în urmă. Aşa că atunci când Andy McNally se întoarce şi află că Sam Swarek a ajuns detectiv şi că a mers mai departe şi pe plan profesional, şi pe plan personal, ea va trebui să-şi dea seama cum se va adapta noii situaţii.

În acelaşi timp, viaţa lui Dov se complică atunci când o aventură de o noapte cu fina lui Frank se transformă în ceva mai complex. Chris nu ştie dacă vrea să rămână la Divizia 15 sau să se mute cu noua lui familie înapoi în oraşul lui natal, mai mic şi mai sigur. Traci învaţă să lucreze alături de Sam Swarek, care a ajuns detectiv, în timp ce încearcă să treacă peste pierderea logodnicului ei, Jerry Barber. Şi, deşi Nick şi Gail se împacă la începutul acestui sezon, Nick simte în continuare că ceva este în neregulă între ei – impresie care este resimţită curând şi de Gail.

În sezonul trecut, ofiţerii noştri au primit ceea ce şi-au dorit şi au trebuit să se descurce mai departe. Anul acesta, vor trebui să dea piept cu schimbarea şi să înveţe să se adapteze, făcând nişte alegeri dificile şi îndrăzneţe.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare