; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul 4 din Neveste disperate, din 23 septembrie, la Diva

Sezonul 4 din “Neveste disperate”, de astăzi, la Diva Universal

23 September 2013

“Neveste disperate” revine, astăzi, 23 septembrie, la ora 20.00, cu un nou sezon la Diva Universal, al patrulea. Serialul continuă să urmărească viețile vecinelor de pe Wisteria Lane: Susan Delfino (Teri Hatcher), Lynette Scavo (Felicity Huffman), Bree Hodge (Marcia Cross) și Gabrielle Solis (Eva Longoria), alături de Mary Alice Young (Brenda Strong), naratoarea serialului.

În debutul celui de al patrulea sezon al serialului, Katherine Mayfair (interpretată de Dana Delany), o fostă vecină și veche prietenă a lui Susan, se mută în vechea sa casă – unde a locuit și Mike – împreună cu soțul ei, Adam, medic ginecolog și fiica sa adolescentă, Dylan. Desigur, fiecare are secretele lui, bine ascunse.

De asemenea, vom afla și că Edie și-a înscenat sinuciderea, pentru a-l convinge pe Carlos să-i rămână alături, fără să știe de relația secretă dintre Carlos și Gabrielle.

Lynette le spune prietenelor sale că suferă de cancer, în timp ce Bree încearcă să ascundă falsa sarcină de ochii vecinilor. Susan se teme că a ajuns la menopauză, însă, spre satisfacția lui Mike, descoperă că este însărcinată. Susan încearcă să îl implice pe Mike în deciziile din casă, ceea ce va crea probleme în relația lor cu Julie.

[Not a valid template]

Toate acestea și multe altele se vor întâmpla în cel de al patrulea sezon al serialului “Neveste disperate”, ale cărui episoade vor fi difuzate de luni până vineri, la ora 20:00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare