; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sezonul 4 din „Castle” se vede la Universal Channel

31 January 2012

Cel mai îndrăgit scriitor de romane poliţiste din lume, Richard Castle, se întoarce la Universal Channel într-un nou sezon incendiar din serialul Castle', de 4 ori nominalizat la Premiile Emmy. Sezonul 4 are premiera la Universal Channel pe 6 februarie şi se difuzează în fiecare luni, de la 22:00!

În finalul incendiar al sezonului 3, Căpitanul Roy Montgomery – despre care am aflat că ar fi avut o legătură cu cazul de crimă nerezolvat al mamei lui Beckett – este împuşcat mortal de către un bărbat ce are legătură cu această crimă. Pe când episodul se apropia de final, Beckett, care vorbea la înmormântarea căpitanului, a fost împuşcată de către un lunetist şi a căzut la pământ, fiind în stare critică.

Sezonul 4 reia acţiunea la doar câteva momente după finalul culminant al sezonului precedent, cu detectivul Beckett care luptă pentru viaţa ei, în timp ce Castle, considerând că are o doză de vină pentru evenimentele ce au avut loc, încearcă din răsputeri să afle cine este în spatele acestui atentat violent. Oare va supravieţui aceasta?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare