; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Haven_S4 res

Sezonul 4 al serialului “Haven”, în premieră, la DIVA

24 June 2014

Sezonul 4 al serialului “Haven”, care debutează, în premieră, cu două episoade difuzate joi, 26 iunie, de la ora 21:00, la Diva Universal, continuă firul poveștii la șase luni de la derularea evenimentelor din sezonul 3.

Haven_S4 res

În noul sezon al serialului SF inspirat de nuvela lui Stephen King, “The Colorado Kid”, Năpastele' încă reprezintă un pericol foarte mare. În plus, după ce Audrey Parker (Emily Rose) reapare, cu toții se întreabă dacă mai este aceeaşi persoană de odinioară. Şi care să fie oare legătura dintre ea şi William (Colin Ferguson), un necunoscut misterios? Duke (Eric Balfour), la fel ca şi telespectatorii, este aruncat în acest nou viitor complet nepregătit şi, ca atare, poate deveni o bună călăuză pentru public, în această perioadă în care orăşelul Haven trece prin vremuri tulburi, din cauza Năpastelor'.

“Haven” urmărește povestea agentei FBI Audrey Parker, care se stabilește în micul oraș Haven, Maine. Aici, Audrey descoperă o mulțime de secrete bine ascunse, iar dezlegarea misterelor din Haven este și cheia descoperirii trecutului său întunecat.

Cel de al patrulea sezon al serialului “Haven” începe cu două episoade difuzate joi, 26 iunie, începând cu ora 21:00, în premieră la Diva Universal. În fiecare joi, de la orele 21:00 și respectiv 22:00, vor fi difuzate câte două episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare