; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Orig 1563542455125

Sezonul 4 al serialul „La casa de papel” este disponibil pe Netflix!

03 April 2020

Alertă de binging! De astăzi, 3 aprilie, sunt disponibile pe Netflix cele opt episoade ale sezonului 4 din mult-așteptatul serial spaniol „La casa de papel'.  Cele opt episoade („Jocul s-a terminat', „Nunta lui Berlin', „Lecție de anatomie', „Pasodoble', „Cu 5 minute mai devreme', „KO tehnic', „Țintește cortul', „Planul lui Paris') au fost filmate anul trecut la Madrid, filmările încheindu-se pe 9 august 2019.

La finalul celui de-al treilea sezon, lucrurile stăteau dramatic pentru banda condusă de Profesor (Álvaro Morte): acesta crede că Lisabona (Itziar Ituño) a fost omorâtă de forțele de ordine, în timp ce Nairobi chiar este împușcată de trupele speciale.

Acest sezon vine să răspundă întrebărilor arzătoare pe care și le-au pus fanii în cele peste opt luni de la cel de-al treilea sezon: va supraviețui atât de iubita Nairobi (Alba Flores), împușcată la sfârșitul sezonului 3? Ce rol va juca în continuare Berlin (Pedro Alonso), fratele Profesorului, care moare la finalul sezonului 2 și are apariții în sezonul 3 sub formă de flashbackuri? 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare