Homepage  / Seriale

Ce știm până acum despre sezonul 3 din „Superman & Lois”. Cine sunt noii actori din distribuție

Ce știm până acum despre sezonul 3 din „Superman & Lois”. Cine sunt noii actori din distribuție

de Andreea Hentea,

După primele două sezoane din serialul „Superman și Lois” (lansat în 2021 și difuzat la noi de HBO Max), rețeaua CW anunță că noul sezon, al treilea, va aduce schimbări și o nouă echipă de actori. Cea mai importantă este distribuirea tânărului Michael Bishop în rolul lui Jonathan Kent, fiul lui Clark Kent / Superman și al lui Lois Lane, scrie deadline.com.

Sezonul trei din „Superman & Lois” vine cu noutăți

Michael Bishop îl înlocuiește pe Jordan Elsass, care l-a jucat pe Jonathan Kent, fiul lui Clark Kent / Superman (Tyler Hoechlin) și al lui Lois Lane (Elizabeth Tulloch) în primele două sezoane și care a dezvăluit că nu se va întoarce pentru sezonul trei.

Tânărul Michael Bishop a jucat în serialul australian „Grace Beside Me”, lansat în 2018, și a avut un rol secundar în lungmetrajul „Swinging Safari”, după ce a apărut într-o serie de scurtmetraje ca „Shelter”, „Skin Like Bark”, „Detention, „Pet Rock, „Hunter and Gatherer” și „Indiana”.

Superman și Lois sunt părinți suprasolicitați

Bazat pe binecunoscutele personaje de benzi desenate create de Jerry Siegel și Joe Shuster, serialul „Superman și Lois” este creat de Greg Berlanti și Todd Helbing, care sunt producători executivi alături de Sarah Schechter, Geoff Johns și David Madden. Todd Helbing a scris scenariul primului episod, inspirat de o poveste scrisă de el împreună cu Greg Berlanti.

„Superman și Lois” se concentrează pe personajele lui Clark Kent / Superman și pe cel al jurnalistei Lois Lane, care se confruntă în povestea de față cu tot stresul, presiunile și situațiile complexe care rezultă din calitatea de părinți cu joburi solicitante, care trebuie să se descurce în societatea actuală.

Distribuția îi include și pe Alexander Garfin (Jordan Kent), Erik Valdez (în rolul lui Kyle Cushing), Inde Navarrette (Sarah Cushing), Wolé Parks în rolul străinului, Adam Rayner (Morgan Edge), Dylan Walsh (generalul Samuel Lane) și Emmanuelle Chriqui în rolul Lanei Lang Cushing.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton