; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_Chicago Fire03 KEY5 TV CIF03 3598 res

Sezonul 3 din „Pompierii din Chicago” se termină pe 20 iulie

18 July 2016

Cel de al treilea sezon al serialului care urmărește aventurile pompierilor și paramedicilor de la Secție 51 din Chicago se apropie de final: ultimul episod al sezonului va fi difuzat miercuri, 20 iulie, de la ora 21:00, numai la DIVA.

[Not a valid template]

Al treilea sezon al serialului dramatic Pompierii din Chicago continuă povestea din sezonul doi, imediat după explozia din apartment, de la finele acestuia. Toţi pompierii de la Secţia 51 supravieţuiesc, dar un prieten apropiat al acestora moare la faţa locului. Asta îl afectează cel mai grav pe Severide (Taylor Kinney), care îşi ia un concediu. Ulterior, revine la muncă şi se mută cu Dawson (Monica Raymund) şi Casey (Jesse Spencer), pentru a avea pe cineva alături în această perioadă dureroasă, dar are probleme de-a lungul întregului sezon. O investigație descoperă ca incediul pare a nu fi fost accidental. Şi ceilalţi membri ai secţiei au probleme personale: Casey şi Dawson au probleme în relaţie, iar lui Boden (Eamonn Walker) îi moare o rudă. În plus, secția însăşi are probleme, dupa ce primesc un apel dificil.

În ultimul episod al sezonuli 3, intitulat Spartacus, Casey sapă şi mai adânc în afacerile dubioase ale lui Nesbitt, Boden încearcă să reunească secţia dezbinată, Severide îşi pune sub semnul întrebării propria judecată, un incendiu la un depozit ameninţă întreaga Secţie 51, iar Dawson primeşte o veste zguduitoare.

Nu pierdeți finalul plin de suspans al sezonului 3 al serialului Pompierii din Chicago miercuri, 20 iulie, la ora 21:00, numai la DIVA!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare