; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Blue bloods  3   o familie de politisti

Sezonul 3 din “O familie de polițiști”, în premieră la Universal Channel

11 November 2013

blue bloods -3 - o familie de politistiÎn debutul sezonului 3 al serialului “O familie de polițiști”, a cărui premieră va fi difuzată azi, 11 noiembrie, de la ora 22:00, la Universal Channel, invitat special este actorul Michael Madsen.

Celebru mai ales datorită rolurilor sale din filmele Kill Bill', Donnie Brasco' şi Reservoir Dogs', Michael Madsen apare în ipostaza unui criminal periculos din trecutul lui Danny, care își dorește mai mult ca orice să se răzbune.

În același timp, Jamie îşi cunoaşte noul partener, pe Vinny Cruz (Sebastien Sozzi), iar un tânăr ofiţer intră în şoc după ce împuşcă accidental un om nevinovat. În continuarea acestui sezon, Danny şi Jackie fac cercetări în privinţa cuiva despre care află, ulterior, că este prieten cu Frank.

“O familie de polițiști” (“Blue Bloods”) este un serial despre o familie de generații de polițiști, a căror datorie este aplicarea legii în New York. Frank Reagan este Comisarul Poliției din New York, aflându-se atât la conducerea departamentelor de poliție, cât și a familiei Reagan. Frank reușește să conducă forțele de poliție cu aceeași diplomație cu care are grijă și de familia lui, chiar și atunci când trebuie să se confrunte cu politicieni care nu-l lasă în pace pe curajosul său tată, Henry, nici acum, când acesta s-a retras din activitate. 

În fiecare luni, începând cu ora 22:00, vor fi difuzate câte două episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare