; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Desperate housewives

Sezonul 3 din “Neveste disperate” se vede la DIVA

20 May 2013

Diva Universal va difuza începând de astăzi, sezonul 3 din “Neveste disperate”. Noile episoade vor fi difuzate de luni până vineri, de la ora 20:00.

Un nou personaj misterios li se va alătura: Orson Hodge – interpretat de cunoscutul actor Kyle MacLachlan.

Despre noul sezon din “Neveste disperate”

În debutul celui de al treilea sezon al serialului, peste Wisteria Lane cade o ploaie deasă, în timp ce aflăm ce s-a mai întâmplat în viețile doamnelor, șase luni mai târziu. Așteptând un copil, dar având problemele din căsnicie, Gabrielle se simte de-a dreptul copleșită. Lynette încearcă să se bucure de noua sa familie extinsă, iar trecutul misterios al lui Orson e pe cale să fie dezvăluit.

Susan și Ian au prima lor întâlnire oficială, în timp ce partenerii lor sunt în comă, iar Xaio-Mei, mama-surogat a copilului lui Gaby și Carlos, le oferă mult așteptatele vești bune. Dar, în scurt timp, viețile tuturor locuitorilor de pe Wisteria Lane se va schimba pentru totdeauna, după ce supermarketul local va fi atacat și vor fi luați ostatici.

După acest eveniment, Gabrielle se gândește să se întoarcă în lumea modelingului, Lynette are suspiciuni legate de noul vecin, iar Bree se întâlnește cu antipatica ei soacră.

La finalul sezonului al treilea, vom asista la o nuntă dublă pentru două neveste disperate, Bree și Orson Hodge se întorc pe Wisteria Lane, iar mama lui Lynette apare la ușa ei.

În “Neveste disperate”, sezonul 3, Mary Alice Young (Brenda Strong), vecina care a ales să își încheie scotelile cu această lume, continuă să povestească ce se întâmplă în viețile fostei sale familii, ale prietenilor și ale vecinilor. Din grupul ei de prietene de pe Wisteria Lane fac parte Susan Mayer (Teri Hatcher), divorțată, mamă singură, care este în căutarea iubirii, Lynette Scavo (Felicity Huffman), care se străduiește să găsească echilibrul între viața de familie și job, Bree Van De Kamp (Marcia Cross), care se luptă cu demonii văduviei și copiii ei răzbunători, Gabrielle Solis (Eva Longoria), fost model, care știe foarte bine ce vrea de la viață și Edie Britt (Nicollette Sheridan), expertă în afacerile imobiliare, divorțată, a cărei viață amoroasă e pe buzele tuturor.

Bărbații din viețile lor sunt Mike Delfino (James Denton), instalatorul care tot apare și dispare din viața lui Susan, soțul lui Lynette, Tom (Doug Savant), care se pare că are și el propriile secrete și Carlos (Ricardo Antonio Chavira), soțul lui Gabrielle, de care s-a separat. Se mai alătură grupului și soțul lui Bree, Orson Hodge (Kyle MacLachlan), carismaticul Ian Kavanaugh (Dougray Scott), o nouă iubire pentru Susan și Austin Britt (Josh Henderson), nepotul de 17 ani al lui Edie, care împărtășește abilitatea mătușii lui de a crea tot felul de probleme.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare