; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AR301b_0294b_f1cff6e8

Sezonul 3 al serialului “Arcașul” începe, în premieră, la Universal Channel | VIDEO

21 October 2014

Supereroul admirat de fani din toată lumea – Oliver Queen, cunoscut sub numele de Arrow – revine la Universal Channel în sezonul 3 al serialului “Arcașul”, la numai 13 zile de la lansarea acestuia în SUA. Mult așteptatul sezon 3 va avea premiera în România exclusiv la Universal Channel marți, 21 octombrie, la ora 23:00.

[Not a valid template]

Sezonul al doilea s-a încheiat cu momente pline de suspans, când Arcașul îl înfrânge pe răzbunătorul Slade Wilson (Manu Bennett), fostul lui aliat şi mentor de pe insula Lian Yu. Dar, ca în toate războaiele, există şi victime. Moira Queen (Susanna Thompson) se sacrifică pentru copiii ei şi îi cade victimă lui Deathstroke, iar sora lui Oliver, Thea (Willa Holland), ajunge într-un exil autoimpus, alături de tatăl ei biologic, Malcolm Merlyn, interpretat de John Barrowman, care va reveni ca membru stabil al distribuției.

Sezonul 3 din “Arcașul” aduce și mai multă acțiune, pentru că Oliver, alături de mâna sa dreaptă, John Diggle (David Ramsey), specialista în tehnologie Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) şi Roy Harper (Colton Haynes), cel mai nou membru al echipei, continuă lupta pentru dreptate, înfruntând inamici vechi și noi.

http://www.youtube.com/watch?v=LQcVaK8VAuM

Un personaj important din acest sezon este Ras Al Ghul (Matt Nable), un erou negativ care urmărește să se răzbune pe Malcolm Merlyn. De asemenea, noile episoade readuc întâmplări importante din trecut și dezvăluie mai multe aspecte din viața lui Felicity.

Acțiunea din sezonul 3 al serialului se dezvoltă pe planuri surprinzătoare, cu catât mai mult cu cât în această serie reapar personajele interpretate de Brandon Routh, J.R. Ramirez și Austin Butler.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare