; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Haiaww 5.0 S3 res

Sezonul 3 al serialului “Hawaii 5.0” se termină mâine

07 April 2014

Sezonul 3 al serialului “Hawaii 5.0″ se apropie de final, ultimele două episoade fiind difuzate marți, 8 aprilie, la orele 22:00 și 23:00, la Universal Channel.

Haiaww 5.0 S3 res

Sezonul care se încheie a readus multe legături cu trecutul, punând personajele în fața unor dileme. Penultimul episod din sezonul 3, difuzat marți, 8 aprilie, la ora 22.00 e intitulat “Chestiuni de familie”. Când efectele acţiunilor violente ale lui Michael Noshimuri sunt descoperite, Kono se întreabă care sunt intenţiile reale ale lui Adam în legătură cu Yakuza. În paralel, McGarrett descoperă totul despre misiunea mamei lui: vrea să ia înapoi microfilmul care i-a fost furat, iar Max dă detalii despre un raport balistic şocant.

În continuare, de la ora 23.00, Universal Channel difuzează ultimul episod al sezonului 3 din Hawaii 5.0: “Adio, ai grijă de tine”. În care McGarrett face o descoperire surprinzătoare în timpul unei vizite la Wo Fat, iar Kono încearcă să-şi reabiliteze numele, după ce este implicată într-o crimă orchestrată de Yakuza. La finalul episodului, McGarrett îl vizitează pe Wo Fat în închisoare şi descoperă că acesta din urmă vrea să-l folosească pe post de scut uman împotriva duşmanilor care vor să-i spargă uşa celulei.

“Hawaii 5.0” este un remake modern al serialului cu același nume din anii 70, care urmărește o echipă de ofițeri federali de elită, a cărei misiune este să scape insulele Hawaii și plajele lor însorite de cei certați cu legea. Detectivul Steve McGarrett, un ofițer de marină decorat, devenit polițist, se întoarce în Oahu, pentru a investiga asasinarea tatălui său. La insistențele Guvernatorului, McGarrett devine liderul unei echipe de elită, a cărei misiune este urmărirea celor mai periculoși răufăcători din Hawaii și care are toată libertatea de care are nevoie pentru a-și îndeplini misiunile riscante.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare