; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hawaii 5.0

Sezonul 3 al serialului “Hawaii 5.0” are premiera astăzi la Universal Channel

21 January 2014

Hawaii 5.0Sezonul 3 al serialului “Hawaii 5.0”, care va avea premiera marți, 21 ianuarie, cu două episoade difuzate la orele 22:00 și 23:00, la Universal Channel, readuce multe legături cu trecutul și pune personajele în fața unor dileme.

De la salvarea curajoasă a lui Wo Fat, din debutul sezonului, până la încercarea lui Steve de a înota în ape extrem de periculoase, sau implicarea lui Danny într-un caz cu totul ieșit din comun – al treilea sezon este presărat cu arestări neașteptate și scene de cascadorii impresionante.

După ce, în episodul final al sezonului trecut, mama lui McGarrett (Christine Lahti) a revenit în mod surprinzător, iar Chin a luat o hotărâre zdrobitoare, echipa este acum decisă să dea de urma lui Wo Fat şi Delano, care au omorât un membru important al familiei lor. Actorul Ed Asner revine în rolul contrabandistului August March, la care echipa apelează atunci când furtul unor opere de artă ia o turnură mortală. Iar McGarrett şi Danny petrec o zi relaxantă pe mare, dar situaţia devine periculoasă când barca le este furată de piraţi şi sunt lăsaţi să moară în mijlocul oceanului.

“Hawaii 5.0” este un remake modern al serialului cu același nume din anii 70, care urmărește o echipă de ofițeri federali de elită, a cărei misiune este să scape insulele Hawaii și plajele lor însorite de cei certați cu legea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare