; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MIDSOMER MURDER XXEp.1 The Ghost of Causton Abbey

Sezonul 20 al serialului „Crimele din Midsomer”, va fi difuzat la DIVA, din 20 septembrie

18 September 2018

Sezonul cu numărul 20 din „Crimele din Midsomer' va fi difuzat, în premieră în România, la DIVA, din 20 septembrie, în fiecare joi de la 21:00.

Lansat în 2018, al douăzecilea sezon al celui mai longeviv serial britanic cu detectivi, spune povestea lui DCI Barnaby (Neil Dudgeon) și DS Winter (Nick Hendrix), aflați în căutarea dreptății în pitorescul, dar mortalul peisaj rural din Misodmer.

 

În acest sezon de 6 episoade celor doi detectivi li se va alătura un nou patolog Doctor Fleur Perkins (Annette Badland) care îi va ajuta la investigații. Acest trio remarcabil va trebui sa rezolve crima unui fost super model, a unui colecționar de fluturi găsit suspendat asemenea specimenelor lui și a unui cadavru găsit la o petrecere de lansare a unei băuturi. Una dintre cele mai mari temeri ale lui Barnaby se materializează când circul vizitează regiunea și aduce cu el clovni siniștrii puși pe fapte rele.

 

Nu rata noile investigații ale faimoșilor detectivi englezi și minunatul lor accent britanic în sezonul 20, difuzat în România înaintea premierei din Regatul Unit, din 20 septembrie, în fiecare joi de la 21:00, la DIVA.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare