; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

HISTORY   Vikingii    Lagertha

Sezonul 2 din “Vikingii”, în premieră la History

08 September 2014

Din 8 septembrie, postul History va difuza cel de-al doilea sezon din Vikingii'. Noi episoade vor fi difuzate în fiecare luni, la ora 22:00.

În sezonul doi, temutul luptător nordic Ragnar Lothbrok profită de noua sa poziţie de conducere și continuă să descopere şi să jefuiască noi ținuturi, cu ajutorul războinicilor săi neînfricaţi.

[Not a valid template]

În primul episod al noului sezon începe bătălia dintre Ragnar, alături de armata regelui Horik, împotriva lui Jarl Borg. Lui Borg i se alătură Rollo, astfel încât în clanul vikingilor se declanşează un conflict între fraţi, care se va termina doar cu victoria unuia singur. Între timp, prinţesa Aslaug ajunge la Kattegat şi aduce cu ea o surpriză, care îl va pune pe Ragnar într-o situaţie dificilă.

Aliat cu regele Horik, Ragnar este mai puternic ca niciodată. Totuși, pentru noile prerogative plătește un preț mare: fratele său, Rollo, îl trădează, căsnicia cu neînfricata Lagertha îi este amenințată, iar fiul său iubit, tânărul războinic Bjorn, se îndepărtează de el.

Totul se schimbă în regatul nordic: prieteniile se transformă în dușmănii șialianţele se formează doar pentru a obţine puterea. Acum noi comploturi se nasc, polițe mai vechi se plătesc și sânge nevinovat este vărsat, totul sub privirea atentă a zeilor.

Scenariul şi producţia dramei Vikingii' au fost realizate de Michael Hirst (Elizabeth', The Tudors', The Borgias'). O co-producţie irlandezo-canadiană, Vikingii' a ocupat primul loc în topul noilor seriale ale anului 2013.

În prezent, a fost încheiat un nou contract pentru realizarea celui de-al treilea sezon.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare